Εξειδίκευση ανθρώπινου δυναμικού



DPO - DATA PROTECTION OFFICER

 dpo 2019 png

 

Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) εισάγει στην αγορά εργασίας μία νέα ειδικότητα, με πολλές απαιτήσεις και εξειδικευμένα προσόντα. Ο επιχειρηματικός σχεδιασμός και η υλοποίηση των στρατηγικών οφείλει να εστιάζεται στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. O Data Protection Officer είναι ο βασικός σύμβουλος σε αυτή την στρατηγική κατεύθυνση.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, καταξιωμένος φορέας στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και εξειδίκευσης, έχοντας καταρτίσει περισσότερα από 10.000 στελέχη επιχειρήσεων τα τελευταία 3 χρόνια, διοργανώνει νέο κύκλο σεμιναρίων σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη με τίτλο  Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer).

 

Με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων που ψηφίσθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 16 Απριλίου 2016, οι επιχειρήσεις που διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα όφειλαν έως τις 25 Μαΐου 2018 να προσαρμοστούν πλήρως στις σχετικές απαιτήσεις. Οι αλλαγές που επέρχονται με βάση το GDPR απαιτούν ετοιμότητα από τον επιχειρηματικό κόσμο και εξειδίκευση των στελεχών που θα αναλάβουν το ρόλο του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων / Data Protection Officer.

 

 Που Απευθύνεται

Στελέχη επιχειρήσεων που αναμένεται να αναλάβουν τη θέση του
Υπευθύνου Προστασίας δεδομένων, σύμφωνα με τους όρους του
Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (GDPR)

Δικηγόροι
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Στελέχη IT
Απόφοιτοι Νομικών Σχολών & Σχολών Θετικών Επιστημών

 Λεπτομέρειες Προγράμματος

Στόχος Σεμιναρίου:
Η επιμόρφωση, εξειδίκευση και πιστοποίηση των στελεχών που θα αναλάβουν το ρόλο του Data Protection Officer σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κανονισμού.

Διάρκεια Σεμιναρίου:
Η διάρκεια του σεμιναρίου εξειδίκευσης είναι 40 ώρες, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της θέσης σε επίπεδο νομικό, τεχνικό και οργανωτικό.

Τρόπος παρακολούθησης:
Δια ζώσης και Εξ αποστάσεως
. Το Διαβαλκανικό σε συνεργασία με την πλατφόρμα τηλεκατάρτισης elearning-seminars δίνει τη δυνατότητα της εξ’ αποστάσεως παρακολούθησης.

Διαδικασία Πιστοποίησης:
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων διαπιστευμένος φορέας από το ΕΣΥΔ κατά το πρότυπο EN ISO/IEC 17024, αριθμός πιστοποιητικού 1080, αναλαμβάνει τη διεξαγωγή των εξετάσεων. Εμπειρογνώμονας του Σχήματος με τίτλο "Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων" είναι ο Γρηγόρης Λαζαράκος, Δικηγόρος, Πρώην Αν. Μέλος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και εγγυάται την καταλληλότητα και πληρότητα του περιεχομένου των εξετάσεων.

Το πιστοποιητικό παρέχεται υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος καθώς και σημαντικών Επιχειρηματικών Φορέων.

Οι εξετάσεις για την Αθήνα υλοποιούνται στα γραφεία του Ελληνικού Ινστιτούτου Πιστοποιήσεων και για τη Θεσσαλονίκη υλοποιούνται στο Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Ρωτήστε μας για παραπάνω πληροφορίες.


Επίσης δίνεται η ευκαιρία δωρεάν επαναληπτικού μαθήματος μέσω της πλατφόρμας για την επίλυση αποριών πριν τις εξετάσεις.


Πατήστε εδώ για

- Αίτηση συμμετοχής

- Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων

Ημερομηνίες & Περιοχές υλοποίησης

Αθήνα

10/6/2019 - 14/6/2019

Σύνδεσμος ΑΕ & ΕΠΕ
Πανεπιστημίου 16

(εντός στοάς)
09:00 με 17:00

     Θεσσαλονίκη

προσεχώς ημερομηνίες

Διαβαλκανικό Κέντρο

Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
Γ. Τσόντου 27-29 Δ. Είσοδος
09:00 με 17:00

 
  
 
 

 

- Υλοποιήθηκαν-

Αθήνα

• 8/4/2019-12/4/2019
• 11/2/2019-15/02/2019
• 10/12/2018-14/12/2018
• 22/10/2018-26/10/2018
• 17/9/2018 - 21/9/2018
• 25/6/2018 - 29/6/2018
• 21-23/5/2018 - 29-30/5/2018
• 23/4/2018 - 27/4/2018
• 19/3/2018 - 23/3/2018
• 5/2/2018 - 9/2/2018
• 11/12/2017 - 15/12/2017

Θεσσαλονίκη

• 18/2/2019 - 22/2/2019
• 3/9/2018 - 7/9/2018
• 18/6/2018 - 22/6/2018
• 14/5/2018 - 18/5/2018
• 11/4/2018 - 17/4/2018
• 5/3/2018 - 9/3/2018

 

Υπεύθυνοι Υλοποίησης & Πληροφοριών

Χρήστος Φουντούκης
Τηλέφωνο: 2103479455
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
   

Γεωργία Λειβαδάρου
Τηλέφωνο: 2310567547
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

   

Γιάννης Δαγκούνας
Τηλέφωνο: 2155109999
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

 

Κόστος Συμμετοχής

- 1800€ ανά άτομο

- 250€  ανά άτομο, για την συμμετοχή στις εξετάσεις  πιστοποίησης

Τρόπος πληρωμής:

Εξόφληση 50% με την Αίτηση και 50% μέχρι τη Λήξη του σεμιναρίου

Εκπτωτική Πολιτική:

- 50% έκπτωση για αιτήσεις που θα υποβληθούν έως τις 5/6/2019 για Αθήνα (Τελική τιμή 900€)

- 50% έκπτωση σε φοιτητές – ανέργους
- 40% έκπτωση για εφάπαξ καταβολή του ποσού
- 30% έκπτωση για εξ’ αποστάσεως κατάρτιση (e-learning)

- 20 – 30% έκπτωση για ομαδικές εγγραφές

 

(Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν μεμονωμένα & όχι συνδυαστικά)

Δυνατότητα Επιδότησης:
Δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης από το ΛΑΕΚ 0,24%

Με τη λήξη του σεμιναρίου το Διαβαλκανικό ΚΕΑ Α.Ε. σε συνεργασία με τους καταξιωμένους συνεργάτες του, αναλαμβάνει τον φάκελο συμμόρφωσης, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων (GDPR Compliance).

companies may

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

   

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Invalid Input


Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το ερώτημά σας.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ αποστέλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις (newsletter) για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα της εταιρείας μας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter με περιεχόμενο εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ


Υποχρεωτικό!

 

Άλλα σεμινάρια

Μοιραστείτε το

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button