Εξειδίκευση ανθρώπινου δυναμικού

Πιστοποίηση τροφίμων ΕΦΕΤ | Διαβαλκανικό κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

efet 2019

 

Σύμφωνα με νομοθετική απαίτηση της ΚΥΑ 487/2000, οι επιχειρήσεις τροφίμων (παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης μεταφοράς λιανικού εμπορίου, διάθεσης τροφίμων), μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, αλλαντοποϊίας, παραγωγής γύρου κ.λ.π, έχουν την υποχρέωση να εκπαιδεύουν όλο το προσωπικό τους (εργαζόμενους και εργοδότες) που απασχολείται με χειρισμό τροφίμων, σύμφωνα με την "επίσημη εκπαίδευση του ΕΦΕΤ σε βασικές αρχές ασφαλείας και υγιεινής τροφίμων".
Τα προγράμματα αφορούν κατάρτιση απλών χειριστών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Ελάχιστη διάρκεια: 10 ώρες (2 ημέρες x 5 ώρες)
Μετά την επιτυχή περάτωση της προβλεπόμενης διαδικασίας η εταιρεία μας θα χορηγήσει προσωρινές βεβαιώσεις, σύμφωνα με το υπόδειγμα που ορίζει ο ΕΦΕΤ και στη συνέχεια ο ΕΦΕΤ θα εκδώσει βεβαιώσεις στους επιτυχόντες στις εξετάσεις, βάσει των αποτελεσμάτων. Οι βεβαιώσεις αυτές έχουν διάρκεια ισχύος 5 ετών.
Οι εργοδότες που επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους πρέπει να απευθύνονται στο Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και να υποβάλλουν τυποποιημένη αίτηση σύμφωνα με τα σχετικά υποδείγματα που ορίζει ο ΕΦΕΤ.
Για περισσότερη ενημέρωση, επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

   

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Invalid Input


Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το ερώτημά σας.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ αποστέλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις (newsletter) για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα της εταιρείας μας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter με περιεχόμενο εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ


Υποχρεωτικό!

 

Παρόμοια σεμινάρια

Μοιραστείτε το

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button