Εξειδίκευση ανθρώπινου δυναμικούGDPR AWARENESS ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

gdpr awareness ekpaideush 2019 png

 

Ο κλάδος της εκπαίδευσης διαχειρίζεται προσωπικά δεδομένων ανήλικων μαθητών αλλά και ενήλικων καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησης. Η κατανόηση των βασικών όρων και απαιτήσεων του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων είναι ύψιστης σημασίας ώστε κάθε εκπαιδευτικός οργανισμός να είναι σε θέση να διαφυλάξει την ιδιωτικότητα των πελατών του.

Ο χώρος της εκπαίδευσης επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα ανήλικων παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησης. Η λήψη των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων είναι αναγκαία για την διαφύλαξη & προστασία αυτών των δεδομένων.

 

Στόχος Σεμιναρίου

Η ευαισθητοποίηση των εργαζομένων στον κλάδο των φροντιστηρίων, των σχολείων και των παιδικών σταθμών σε θέματα που άπτονται του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων.

 

Θεματολογία

➊ Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων: ορισμοί, πεδίο εφαρμογής
➋ Ενημέρωση μαθητών, γονέων και καθηγητών για τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων
➌ Εύρεση νέων μαθητών: συμβατοί τρόποι προώθησης υπηρεσιών, βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση δεδομένων
➍ Εγγραφή- Επανεγγραφή μαθητών: συλλογή, καταχώριση, επεξεργασία δεδομένων γονέων και παιδιών

➎ Διαχείριση προσωπικών δεδομένων κατά τη διάρκεια της φοίτησης
➏ Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων για συμμετοχή σε εξετάσεις ξένων γλωσσών, πιστοποίησης γνώσεων υπολογιστών, διαγωνισμούς
➐ Λήψη φωτογραφιών και βίντεο κατά την εκπαιδευτική διαδικασία
➑ Ανάρτηση προσωπικών δεδομένων μαθητών σε λίστες επιτυχόντων
➒ Δικαιώματα φυσικών υποκειμένων
➓ Ειδικά θέματα προστασίας δεδομένων στο χώρο της εκπαίδευσης (κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας)

 

Τρόπος παρακολούθησης


Δια ζώσης και Εξ αποστάσεως. Το Διαβαλκανικό σε συνεργασία με την πλατφόρμα τηλεκατάρτισης elearning-seminars δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως παρακολούθησης.

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

   

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Invalid Input


Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το ερώτημά σας.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ αποστέλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις (newsletter) για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα της εταιρείας μας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter με περιεχόμενο εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ


Υποχρεωτικό!

 

Άλλα σεμινάρια

Μοιραστείτε το

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button