Εξειδίκευση ανθρώπινου δυναμικού

Προστασία δεδομένων στο χώρο των φαρμακείων | Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

gdpr awareness pharmacy 2020

 

Πως επηρεάζει ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων την καθημερινή λειτουργία των φαρμακείων; Συλλέγετε συνταγές φαρμάκων; Καταγράφετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πελατών σας; Χρησιμοποιείτε e-shop; Ποια μέτρα είναι κρίσιμης σημασίας για την προστασία της ιδιωτικότητας των πελατών σας; Πως επιτυγχάνεται η ασφάλεια των δεδομένων; Κρίσιμα ερωτήματα που απαιτούν κατάλληλες απαντήσεις. Το φαρμακείο ως επιχείρηση οφείλει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών και των υπαλλήλων του, διότι τα περισσότερα από τα δεδομένα που επεξεργάζεται είναι ευαίσθητα επομένως ισχύουν επιπρόσθετοι έλεγχοι και δυσβάστακτα πρόστιμα.

 

tick Στόχος

tick Η επιμόρφωση των ιδιοκτητών φαρμακείων ώστε να διασφαλίσουν τη συμμόρφωση των επιχειρήσεών τους απέναντι στις υποχρεώσεις του Γενικού Κανονισμού.

 

tick Λεπτομέρειες

tick Τρόπος παρακολούθησης: Δια ζώσης και Εξ αποστάσεως. Το Διαβαλκανικό σε συνεργασία με την πλατφόρμα τηλεκατάρτισης elearning-seminars δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως παρακολούθησης.

logo elearning

 

tick Θεματολογία

1

Το Νομικό πλαίσιο για την προστασία Δεδομένων έως σήμερα και οι αλλαγές που φέρνει ο νέος Κανονισμός.

2

Τα φαρμακεία και ο Γενικός Κανονισμός: Αναγνώριση προσωπικών δεδομένων στην καθημερινή λειτουργία των φαρμακείων.

3

Δικαιώματα εργαζομένων, πελατών και προμηθευτών στα φαρμακεία με βάση τον ΓΚΠΔ.

4

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στα φαρμακεία: Συλλογή συνταγών, καταχώρηση, διατήρηση, διαμόρφωση πελατολογίου, προωθητικές ενέργειες για προϊόντα εκτός φαρμάκων, λοιπές ενέργειες.

5

Νόμιμη βάση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων στα φαρμακεία.

6

Χαρτογράφηση στα φαρμακεία: Βασικές διαδικασίες, σκοπός επεξεργασίας, χρόνος διατήρησης.

7

Συμμόρφωση του Φαρμακείου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΓΚΠΔ.

8

Στρατηγικές σχεδιασμού απορρήτου και διαχείριση κινδύνου: Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στα φαρμακεία - συλλογή συνταγών, καταχώρηση, διατήρηση, διαμόρφωση πελατολογίου, προωθητικές ενέργειες για προϊόντα εκτός φαρμάκων, προσβάσεις, e-Shopping και προσωποποιημένο Marketing, πρόσβαση τρίτων στα δεδομένα του Φαρμακείου.

9

Κίνδυνοι παραβιάσεων στο χώρο των φαρμακείων: Σχέδιο δράσης - μέτρα προστασίας,

10

Παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων - δράσεις.

 

tick Εισηγητής

Αθανάσιος Κουμπιάδης - DPO Executive, System & Network Officer με 14 έτη εμπειρίας στο χώρο της υγείας.

tick Πληροφορίες

Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 347 94 55,
Fax: 211 800 95 97
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 567 547,
Fax: 700 700 0301
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα – Tηλέφωνο επικοινωνίας: 21 5510 9999

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

   
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Invalid Input
captcha
Ελέγξτε το πεδίο!


Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το ερώτημά σας.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ αποστέλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις (newsletter) για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα της εταιρείας μας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter με περιεχόμενο εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ


Υποχρεωτικό!
 

Άλλα σεμινάρια

Μοιραστείτε το

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button